WE R REBLZ®

©WRR.2018

WE R REBLZ® is een duurzame, tijdloze, unisex collectie met gedetailleerde onderscheidende branding waarbij het logo een belangrijke rol speelt. Dit merk is gericht op het ’koop minder en koop beter’ principe, met als doelgroep de Millenial.

Het is een organisch verantwoord bedrijf waarin alles transparant is. Er wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en  natuurlijke kleurstoffen. Ook investeert WE R REBLZ® in een sociaal doel.

Besteller heeft Tamara via B-YOU een assessment voor een management training laten afleggen. Hierin stond in haar basis style(regels beperkingen | responsstijl) de volgende tekst: Tamara houdt niet van beperkingen. Soms zal zij regels ter discussie stellen of zelfs gaan rebelleren.

Tamara heeft dit altijd onthouden en zij wilde heel graag “Rebels” in haar bedrijfsnaam. Maar met een Z , en voor meerdere Rebellen, vandaar WE R REBLZ.

Deze naam is in het Benelux Depot voor de intellectuele eigendom op 03-07- 2014 vastgelegd. Onder nummer 1292152. Waarna er een ®logo gebruikt mocht worden. .

Begin 2019 wordt WE R REBLZ® gelanceerd.

 

Taal