The Fashion Broker

MISSIE

The Fashion Broker, het adviesbureau en agentschap dat bekend staat om; kansen te creëren en dromen te verwezenlijken voor creatieve ondernemers, startende of bestaande (mode & lifestyle) bedrijven.

VISIE

Bij een effectief organisatiemodel ontstaat er ruimte voor creatieve processen. Wij ondersteunen door middel van interim- of projectmanagement, het trainen & coachen van management en medewerkers. Daarnaast zorgen wij voor handvatten met betrekking tot digitalisatie. Er ontstaat inzicht en structuur waardoor overzicht en rust wordt gecreëerd.

DOEL

Bedrijven in de mode & lifestyle branche een stabiel fundament bieden met een lange termijnstrategie. Waar wordt gewerkt met passie, ervaring en kennis.

HET ONTSTAAN

Vanaf jonge leeftijd is The Fashion Broker’ founder Tamara van den Heuvel werkzaam in de mode-industrie. Haar carrière startte als accountmanager bij Bestseller’s Object Collectors, waarna Tamara via diverse functies uitgroeide tot Country Manager The Netherlands. Binnen deze functie ontwierp en produceerde Tamara Object’s UP C Jeans, een zogeheten ‘never out of stock’ denim, waarmee Nederland het grootste marktaandeel verwierf.

Een belangrijk onderdeel in dit productietraject was het coachen en motiveren van alle betrokken personen en partijen. Tamara raakte hierdoor geïnspireerd en startte met het volgen van diverse opleidingen en trainingen om haar kennis en vaardigheden uit te breiden.

Na ruim zeven jaar maakte Bestseller plaats voor JOSH V B.V., waar Tamara als Sales Director aan de slag ging. Ze was binnen deze functie verantwoordelijk voor zowel de Nederlandse- als internationale markt en creëerde een fundament door een juiste teamsamenstelling, klantvriendelijkheid en toepassing van digitalisatie. Er werden belangrijke juridische documenten opgemaakt en beslissingen doorgevoerd. Bovendien was er balans tussen enerzijds on- en anderzijds offline verkoop. Het resultaat? Een verhoging van de verkoop en naamsbekendheid.

De successen bleven niet onopgemerkt en vanuit haar veelzijdige netwerk kreeg Tamara steeds vaker vragen om te helpen (adviseren) bij het opzetten van nieuwe bedrijfsstrategieën. Zo geschiedde, tijdens een telefoongesprek met een van haar beste vrienden en sparringpartner werd Tamara benoemd tot “Modemakelaar”, The Fashion Broker was geboren.

“Elke uitdaging is op te lossen. Je kunt bewust kiezen voor winstgevendheid, een goed betrouwbaar team en daar een succesvol bedrijf mee opbouwen” – Tamara van den Heuvel

Projecten waar wij graag mee helpen:

  • Interne uitdagingen zoals; reorganisaties, zwangerschapsverlof of burn-out klachten.
  • Externe uitdagingen zoals; distributie en productie,
  • Fundamentele uitdagingen zoals; diverse (basis) contracten. The Fashion broker voorziet de ondernemer van de juiste wettelijke documenten.
Bedrijfsadvies
65%
(Leer) Producties
45%
Interim Management
95%

Ons team

‘The Fashion Broker’

‘The Fashion Broker’

Tamara van den Heuvel

Door als sparringpartner andere bedrijven te kunnen en mogen helpen, is met The Fashion Broker een droom werkelijkheid geworden. Bij ieder project is het uitstralen en waarborgen van bedrijfs-identiteiten het uitgangspunt. The Fashion Broker treedt als het ware als brand-ambassador op.

Fundamentlegger ‘The Fashion Broker’

Fundamentlegger ‘The Fashion Broker’

Edwin Suer | Edwin's Law

Edwin studeerde Nederlands en Internationaal Rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft de rechten van Dikkie Dik voor de makers teruggehaald vanuit Sesame Street uit New York, was o.a. mede-oprichter van de Belangen Vereniging Dance (de branchevereniging van de Dance-organisatoren), geeft workshops aan kunstenaars en creatieven over bescherming van hun werk en het omgaan met rechten.

Content maker ‘The Fashion Broker’

Content maker ‘The Fashion Broker’

Angela Nicole Oosterwijk | NOUVEAU BLVCK

Angela Nicole ook wel bekend als NOUVEAU BLVCK is een allround content creator. Wat begon met een opleiding tot graphic designer leidde tot een eigen onderneming. Na ervaring opgedaan te hebben bij bedrijven zoals JOSH V en MODEROSA kwam ze er al snel achter dat er veel meer zit achter vormgeving. Het begint allemaal met een concept, het maken van beeldmateriaal en het samenvoegen van de juiste elementen.

Logo designer ‘The Fashion Broker’

Logo designer ‘The Fashion Broker’

BYMIP | Mirjam van Triest

‘I never read I just look at pictures’’ Mijn naam is Mirjam van Triest, 31 jaar en wonend in Alphen aan den Rijn. Wanneer ik niet uit eten ben, of sta te zweten in de sportschool, zit ik achter mijn computer, ben ik bezig voor BYMIP. Ik heb BYMIP 4 jaar geleden officieel gemaakt. Dit heb ik te danken aan mijn grafische studie te Amsterdam.

Sparringpartner ‘The Fashion Broker’

Sparringpartner ‘The Fashion Broker’

Marlous van der Toorn | MvdT Collecties

Marlous van der Toorn is een sieradenontwerpster met een achtergrond in mode. Vier jaar geleden begon ze haar creatieve reis. Dit resulteerde in een 6-maanden durend avontuur dat haar naar de andere kant van de wereld bracht. Het resultaat is een mooie lijn van exclusieve, complementaire stukken.

Stylist ‘The Fashion Broker’

Stylist ‘The Fashion Broker’

Jolanda Oskam | JOInspirations

Na een carrière in Marketing & Communicatie in de corporate sector combineerde Jolanda haar coaching, marketing & styling vaardigheden om mannen, vrouwen en bedrijven te helpen hun persoonlijke & zakelijke doelen te realiseren. Dit doet zij vanuit haar bedrijf JOInspirations.

FEITEN

cappuccino's
Afgeronde opdrachten
Tevreden klanten
Lopende opdrachten
Taal