(Leer) Producties

Altijd al een eigen (leer) productie willen starten? Wij doen dit al meerdere jaren en kennen de landen, de culturen, de gewoonten, de markt, de manier van zaken doen en wij spreken de taal. Wij werken voor het middensegment en daarboven. Goede kwaliteit en vooral maatschappelijk verantwoord produceren staan voorop. Transparantie met betrekking tot de productiebedrijven zodat deze ten alle tijden bezocht kunnen worden, de fabrieken beschikken over de juiste papieren, geven hun werknemers leefbare lonen en produceren zo milieuvriendelijk mogelijk.

Ook hebben wij veel ervaringen in het produceren van efficiënte aantallen, per stijl per kleur. Wij organiseren en begeleiden het totale productieproces, geven advies en kunnen eventueel helpen bij de ontwikkeling en styling. Van modelschets, naar patroon. Van order tot en met het eindproduct.

Soms hanteren wij minima. Deze aantallen kunnen per artikel verschillen. De prijzen kunnen pas definitief gegeven worden zodra wij weten welke kwaliteit, model, en aantal stuks worden aangevraagd. Als er gebruikt wordt gemaakt van bijvoorbeeld fournituren en eventuele accessoires; knopen, ritsen, logo, gespen, printen en of borduur kan dit invloed hebben op de kostprijzen. De kostprijzen kunnen door mogelijke aanpassingen en alternatieven worden beïnvloed.

De Productie tijdlijn:

  1. Het model
  2. Het uitzoeken van het juiste, leer of garen
  3. Het uitzoeken van de valling, zwaarte of draageigenschappen
  4. Details bepalen
  5. Model wordt uitgemonsterd of gesampled
  6. Order wordt geverfd, gefinisht en gecontroleerd
  7. Productieproces wordt na goedkeuring op gestart
  8. Na controle, inpakken en transport
  9. Begeleiding van betalingen en alle bijkomende invoer administratie

Ziet u in ons een geschikte productiepartner? Vraag naar alle mogelijkheden.